Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt en returseddel. Den skal nøje udfyldes og derved kan vi hurtigt ekspedere din returordre.

 

Du kan altid returnere varen i vores fysiske butikker (husk blot vare og din kvittering).

På webshoppen får du den hurtigste service ved at returnere din vare til os og bestille en ny vare med det samme. Vi sørger for at beløbet mellem din returvare og den nye vare stemmer, så du kun betaler for, det du får.

Når vi har modtaget din returvare, vil vi tilbagebetale pengene til dig. På webshoppen skal du forvente en ekspeditionstid på op til 7 hverdage på returvarer. Du kan forvente at modtage dine penge 1-2 hverdage efter, at vi har refunderet beløbet til dig.

 

Varer kan kun returneres i original emballage, ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Vi anbefaler derfor, at f.eks. sko prøves på et blødt underlag (f.eks. et tæppe). Vi vil også gøre opmærksom på, at anbragte etiketter ikke må fjernes og at varerne ikke må være beskidte.

Ved returnering skal du medsende vedlagte returskema , og når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil pengene blive indsat på din konto.

 

Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse, så returnerer du varen og går ind på skoadas.com og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme og samtidig sikre dig, at den ønskede størrelse ikke er udsolgt. Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare, så snart vi modtager den på vores lager. En returnering tager normalt mellem 7-10 hverdage (man-fre).

 

Ønsker du pengene retur skal du selv betale fragten for at sende varen retur til os.

Pengene bliver tilbageført til samme konto som de blev trukket fra.

Husk at vedlægge ordre nr. eller faktura.

Når vi modtager din returpakke behandler vi den inden for 1-3 hverdage.

 

Du er altid velkommen til at få svar vedrørende en reklamation i en af vores mange butikker.

Det er altid ærgerligt at modtage en vare, der ikke lever op til standarden, når du har set frem til at modtage din pakke. Kontakt gerne vores venlige kollegaer på support@skoadas.com eller telefonisk på +49 5361 60937791 for at få yderligere information om, hvad du skal gøre med varen.